KALENDER

Dit land, Din Republik behøver dig!

 

Ekstraordinær generalforsamling

 

Tid: Søndag den 8. januar kl. 14 – 16

Sted: Østerbrohuset Århusgade 103

 

Der er alt for lidt aktivitet og fremmøde i foreningen.

Undertegnede som var formand i perioden 2013 til genindtrådte i 2020, fordi de folk som overtog på generalforsamlingen i 20 19 havde kastet tøjlerne fra sig. På trods af en god og dedikeret bestyrelse er det ikke lykkedes mig at løbe tingene i gang igen, hvorfor jeg vil stille mit mandat til rådighed den 8. januar.

På generalforsamlingen i foråret 2021 havde vi inviteret magtanalytikeren Christoph Ellersgård, og der kom da også en del mennesker, som gik igen uden at melde sig ind endsige deltage i generalforsamlingen efter oplægget.

På indeværende års generalforsamling udnævnte vi, den kendte journalist Gretelise Holm til Årets Republikaner, men der kom næsten ingen mennesker til ceremonien og den efterfølgende generalforsamling. I oktobers nyhedsbrev efterlyste vi støtte til kampagne på sociale medier, men der kom kun en enkelt henvendelse, som i øvrigt efterfølgende blev trukket tilbage.

Vi er taknemmelige for alle medlemmer, også dem som nøjes med at betale kontingent, men vi kan dog ikke holde foreningen kørende uden en fem til ti meget aktive medlemmer. Den gruppe håber vi som minimum at se den 8. januar. Alternativt vil vi skulle nedlægge Republik NU.

 

Med ønsket om et fremgangsrigt Nytår

Leve republikken

De bedste Hilsner

Viggo Smitt

Formand for Republik NU