Bliv medlem

Du kan blive medlem af Republik NU for kun 100 kr. per år. Du melder dig ind ved at indbetale til Mobilepay.

Hvad bruger vi pengene til

Vi er organiseret som en forening med medlemsdemokrati, årlig generalforsamling, årsregnskab og CVR. nummer (32 24 43 78). For os er det vigtigt, at alle har mulighed for at være en del af foreningen. Kontingentet går bl.a. til at vedligeholde vores hjemmeside, vores medlemssystem og til at udarbejde materiale og afholde arrangementer. Endelig bruger vi også både tid og penge på samarbejdet med de øvrige republikanske foreninger i Europa.

Republik NU var (under navnet Den Republikanske Grundlovsbevægelse) med til at stifte Alliance of European Republican Movements  (AERM) i juni 2010 i. Vi er stadig med og holder kontakt med vores europæiske åndsfæller digitalt og mødes en gang årligt, når det er muligt. I Republik NU bliver vi ofte inspireret til vores kampagner gennem dette samarbejde. Læs her om AERM.

Du kan følge os på Facebook og Twitter eller ved at blive skrevet op på vores e-mailliste. På den måde kan du hele tiden følge med i, hvad der rører sig i foreningen.

Som medlem er du med til at støtte kampen for et mere demokratisk Danmark.

Vil du deltage mere aktivt i foreningens arbejde, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@republiknu.dk for at høre mere.
Vi har altid brug for folk, som sætter spørgsmålstegn ved monarkiet, og som udfordrer royalisterne!